Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

E-handel


Ved hjælp af E-Handelcentralen her vil vi assistere dig og din virksomhed på vej i din digitale omstilling. E-handelscentralens formål er at hjælpe SMV’er med at overkomme barrierer udfordringer som er begrænsende for udvikling af e-handel.

WEBSHOP OG E-HANDEL NEMHANDEL
Ved at etablere en webshop har du mulighed for at udvide dine åbningstider, ramme et større marked og samtidig udvide produktsortimentet. IBIZ Center har udarbejdet en liste med gode råd, til hvordan du kan få en god start med din nye webshop. Se mere her NemHandel er en teknologi, som understøtter hele e-handelsprocessen fra ordremodtagelse til fakturering. Med NemHandel kan du sende dine dokumenter nemt og sikkert (krypteret) via internettet, og du modtager automatisk en kvittering, når de er kommet frem til din kunde. Se mere her

 

GUIDE TIL IT-OVERSIGTEN FIND EN RÅDGIVER
It-oversigten er et online værktøj, som IBIZ Center har udviklet. Formålet med værktøjet er at vise eksempler på danske leverandører af it-løsninger inden for forskellige forretningsområder Herunder vil du finde en oversigt over samarbejdende rådgivere hos IBIZ-Center.
IBIZ-Center samarbejder med leverandører og rådgivere over hele landet. Er du leverandør eller rådgiver kan du oprette din her.

 

FIND EN NEMHANDEL LEVERANDØR FIND EN LEVERANDØR
Handler din virksomhed med både det offentlige og B2B, og har du brug for en NemHandel-løsning eller rådgivning i forbindelse med f.eks. dokumenter og NemHandel-standarder, kan du bruge NemHandel Oversigten nedenfor. Oversigten er et værktøj, som kan give dig nogle konkrete bud på hvilken NemHandel-leverandør der kan hjælpe dig videre. I denne oversigt kan du finde eksempler og kontaktinformationer på it-leverandør og it-rådgivere inden for nogle udvalgte forretningsområder. Oversigten giver mulighed for at sortere efter forretningsområde, branche og geografi samt de ydelser, der følger med produktet. Oversigten er gratis for brugere og leverandører at anvende.

 

Læs videre:

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.