Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

Har du styr på logistikken i din Webshop?

Nyheder Arrangement

Under denne overskrift afholdt IBIZ-Center og Dansk Erhverv torsdag den 1. oktober et velbesøgt seminar hos Dansk Erhverv på Børsen.

Sanne Schibsbye

Sanne Schibsbye fra IBIZ Center konstaterede inledningsvis, at selvom det synes naturligt at fokusere på layout, SEO og kommunikation når man starter sin Webshop, kan der hurtigt være meget at hente for mindre virksomheder ved f.eks. bedre lagerstyring, styr på returvarer og behovstilpassede aftaler med logistikleverandøren.

Lager og logistik som outsourcing

Rasmus Myhre Dansk e-Logistik.jpg

Rasmus Myhre, Partner hos e-Logistik fortalte om, hvordan de kan hjælpe både store og små virksomheder ved at overtage lager og logistik i en out-sourced løsning. Her kan e-Logistiks kunder også kan drage fordel af e-Logistiks volumerabatter på distribution.

Logistik som konkurrenceparameter

Christian Hincheldey Perchs Thehandel

Christian Hincheldey tog mødedeltagerne med på A.C. Perch’s Thehandels rejse ud i den store verden med nye butikker i bl.a. Norge og Japan og et støt stigende internet salg over mere end 15 år. Logistik har været en spændende udfordring hele vejen, og den er ikke blevet mindre af, at flere og flere kunder efterspørger ikke bare specialblandet the, men også særlige indpakninger og leverancer. Ikke desto mindre anser Christian Hincheldey,  at “styr på logistikken” i dag er et effektivt og afgørende konkurrenceparameter for A.C. Perch’s Thehandel.

E-handelsrapporten for 2015: Alle handler på nettet

Stefan Sommer Bring

Endeligt gennemgik Stefan Sommer, VP hos Bring, “E-handelsrapporten 2015”, som er en nordisk undersøgelse af udviklingen i nethandel. Stefan pegede på, at “i dag handler ALLE på nettet: unge/ældre, kvinder/mænd – i hele norden”. Stefan fremhævede en særlig markant stigning i antal personer som handler ofte på nettet, og forklarede hvordan relevans bliver mere og mere centralt for online salg. Bestil rapporten her.

Seminar hos Dansk Erhverv om webshop, arbejdsgange og logistik

Hvis du gerne vil lære mere om, hvordan din virksomhed kan få jeres Webshop, arbejdsprocesser, kundeservice og logistik til at spille sammen, så holder Dansk Erhverv et seminar om “Brown-paper proces mapping”, som er en metode til at identificere arbejdsgange i en virksomhed med henblik på at optimere processer i forhold til forretning, arbejdsprocesser og kundedialog.

Læs mere om arrangementet her.

 

Læs videre:

Relateret indhold: Har du styr på logistikken i din Webshop?

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.