Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

Business Hack 2015 om digitale virksomhedsdata

Nyheder

Vær med til udvikle fremtidens digitale løsninger til kreditvurdering og virksomheds-benchmarking ved brug af offentligt tilgængelige virksomhedsdata

Den 23.-24. oktober, 2015, inviterer Virk Data, FSR – danske revisorer, DTU Compute og DTU Skylab til Business Hack 2015, hos DTU Skylab i Lyngby:

Det offentlige rummer mange digitale virksomhedsdata om danske virksomheder. Senest er eksempelvis virksomhedernes digitale regnskaberstillet gratis til rådighed for alle, ligesom det er muligt at finde masser af stamoplysninger i digitalt format om danske virksomheder fra CVR-registret og ejerregistret.

De mange virksomhedsdata giver gode muligheder for at udvikle værktøjer til kreditvurdering og benchmarking. En række virksomheder har allerede kastet sig over dette område. Men der er meget mere potentiale for at udvikle nye innovative løsninger og værktøjer med udgangspunkt de store mængder af gratis data.

Hvem kan deltage?
Arrangementet er for alle: professionelle indenfor revision, banker, investering, markedsføring, virksomhedsrådgivning og pension, it-iværksættere samt studerende som har forståelse for data, it, forretning og digitale løsninger – eller andre, som har ideer til fremtidens løsninger.

Læs mere og tilmed dig arrangementet her.

Læs videre:

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.