Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

IBIZ TechLab – Digital innovation i handels- og servicebranchen

Nyheder Nyhed

techLab

IBIZ Techlab vil i 2016-2018 afvikle i alt fire sådanne demonstrationsprojekter, som har til formål at udforske nogle af de problematikker og udfordringer de fysiske butikker og gågademiljøer har mødt de seneste år, i forbindelse med den intense digitalisering med danske og udenlandske webshops.

På baggrund af demonstrationsprojekterne vil det blive udforsket, hvordan indsamling af fysiske data og implementering af ny teknologi, kan være med til at styrke kundeoplevelsen, forretningsudviklingen og andre aspekter der modvirker fysisk butiksdød.

Læs mere om de nye aktiviteter og partnere i IBIZ Center og IBIZ TechLab eller kontakt Peter Lemcke Frederiksen på 7220 2074 eller plf@teknologisk.dk.

Faaborg-Midtfyn Kommune er valgt som første case i TechLab

Blandt flere ansøgere er Faaborg-Midtfyn Kommune blevet udvalgt som første caseforløb i vores nye aktiviteter i IBIZ TechLab. Casen bliver den første af i alt fire i perioden 2016-2018.

Faaborg-Midtfyn Kommune er udvalgt på baggrund af deres præsentation af mulige indsatsområder i Faaborg og Ringe, der anses for at have højt potentiale for at blive styrket gennem datadrevet innovation og brug af nye teknologier.

“Faaborg-Midtfyn er en interessant case, fordi de på den ene side er bevidste om det lokale handelslivs udfordringer men på den anden side endnu ikke har løsningerne. Det er et godt udgangspunkt for vores samarbejde.”

Sanne Schibsbye, Teknologisk Institut

Gennem indledende møder og forundersøgelser i løbet af foråret vil det blive mere klart, hvilket specifikt indsatsområde der kommer til at indgå i testcasen. Læs mere om Faaborg-Midtfyn Kommune

 

Læs videre:

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.