Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

IT-kriminalitet kan ramme alle

Nyheder Værktøj

it-sikkerhedstjekket

Flere og flere virksomheder rammes af brud på IT-sikkerhed, og resultatet kan være katastrofalt: Systemer og data som ikke kan tilgås, fordi de er blevet krypteret, følsomme kundeoplysninger som lækkes og flyder frit tilgængelig på nettet eller forretningshemmeligheder som ender i dine konkurrenters hænder.

Det er hvad der kan ske, hvis din virksomhed ikke har tjek på IT-sikkerheden. Derfor har Erhvervsstyrelsen lanceret www.sikkerhedstjekket.dk, hvor du kan få målrettet vejledning til at styrke IT-sikkerheden i din virksomhed.

I de sidste år er større og større dele af forretningen i mange virksomheder blevet digitaliseret. Det har givet mange gevinster, men betyder også, at afhængigheden af stabile og tilgængelige IT-systemer er vokset og at flere forretningskritiske data såsom kundeoplysninger nu alene ligger digitalt. Mange virksomheder er imidlertid ikke klar over hvilke sårbarheder, de står over for, og hvordan et hensigtsmæssigt niveau af IT-sikkerhed sikres.

Få styr på IT-sikkerheden – det betaler sig

At sikre virksomhedens forretningskritiske og personfølsomme data kan være en god forretning. En brist i IT-sikkerheden, som forårsager eksempelvis datalæk eller systemnedbrud, kan koste mange penge i genopretning af systemer, data og ikke mindst omdømme blandt kunder og samarbejdspartnere. Det er billigere at forebygge end at reparere, når din virksomhed først er blevet ramt.

Sikkerhedstjekket giver dig et overblik, du kan handle på.

www.sikkerhedstjekket.dk kan du foretage et enkelt og hurtigt tjek af din virksomheds IT-sikkerhed. Sikkerhedstjekket giver dig et overblik over eventuelle sårbarheder i din virksomheds IT-sikkerhed, og du får konkret og målrettet vejledning til, hvordan du kan styrke din virksomhed mod brud på sikkerheden.

Sikkerhedstjekket er udarbejdet i samarbejde mellem Erhvervsstyrelsen og Rådet for Digital Sikkerhed og er gratis og anonymt at bruge.

  • Tjek din virksomheds IT-sikkerhed på www.sikkerhedstjekket.dk
  • Se videoen IT-kriminalitet kan ramme alle her
  • Få gode råd fra IT-sikkerhedseksperter til sikkerheden i din virksomhed her
Læs videre:

Relateret indhold: IT-kriminalitet kan ramme alle

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.