Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

Business Development

Nyheder Nyhed

Anden uge på IBIZ Centers nye facebookside er netop ovre, og vi er meget glade for de likes og delinger vi har fået den seneste uge. Ligesom i uge 29, kan du nedenfor læse, hvad der skete i uge 30 og hvad denne uges emne omhandler.

I uge 30 har der været fokus på Business development. Her startede vi ugen med at dele en video hvor René Larsen fra Hovedstadens Iværksætterprogram giver indsigter i, hvordan man undgår at lave den mest klassiske fejl når det gælder nye Startups.

Workshoppens fokus er at gøre dig i stand til at designe, udvikle og teste en forretningsmodel ud fra din forretningsidé. Videoen kan ses her:

http://webtv.hiph.dk/se-hvad-du-far-med-hjem-fra-workshoppen-7#.V58tKI65BE5

 


Ledelsesforsker Andrew Tarling gav virksomhederne på DI Handels årsmøde syv måder at reagere på risikoen for at blive udkonkurreret af digitale nyskabelser.

Skærmbillede 2016-08-01 kl. 13.20.43

I denne uge har vi også delt Dansk Industri´s artikel, der giver 7 tips til, hvordan man skaber digitalisering i mindre virksomheder. Artiklen fokuserer på Investering i disruption og handler i høj grad om at bevare og styrke din virksomhed trods de mange nye konkurrenter. Hvis du ikke allerede har været inde og læse om Andrew Tarlings gode råd, kan du læse dem her:

https://di.dk/dibusiness/nyheder/pages/syv-tips-til-digitalisering-af-mindre-virksomheder.aspx

 


Kan vi friste med en Morgenbooster?

Skærmbillede 2016-08-01 kl. 13.52.29

Hvis du ikke har planer d. 24. august, laver virksomheden 1508 A/S en såkaldt “Morgenbooster”, hvor oplægsholder Klaus Bundvig ser nærmere på digital transformation.

Denne Morgenbooster er særlig relevant for beslutningstagere, der står overfor, eller allerede er i gang med, at lede en digital transformationsproces i en virksomhed. Læs mere om eventen her:

http://1508.dk/morgenbooster/saadan-driver-du-en-digital-transformation/

 

 

Virksomheder mangler en digital strategi.

IBIZ Center og Hovedstadens Iværksætterprogram lavede i samarbejde med Jabra en workshop, som hjalp iværksættere i gang med deres digitale strategi. I videoen herunder fortæller Odd Erland Bakkengen fra IBIZ Center samt Brian Engholm Andersen fra Jabra om workshoppen.

 

Vi sluttede ugen af med en artikel fra Harvard Business Review der giver dig tips til, hvordan du udformer en digital strategi, som giver mening for din virksomhed. Læs artiklen herunder og se om du får det fulde udbytte ud af din digitale strategi:

https://hbr.org/2016/03/dont-draft-a-digital-strategy-just-because-everyone-else-is

Skærmbillede 2016-08-01 kl. 14.46.57


Uge 31
Følg med i denne uge på Facebook, LinkedIn og Twitter, hvor vi har fokus på IoT og Big Data. Vi vil bl.a. komme ind på, hvordan man kan komme igang med IoT og Big Data projekter og hvilke værktøjer der kan bruges.

Læs videre:

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.