Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

3 trin til at komme godt i gang med it

Forside Vejledning

1. Hvilke opgaver kan løses bedre?
Første skridt til at komme godt i gang med it er at se på arbejdsopgaverne i din virksomhed. Her skal du særligt fokusere på de opgaver, der med de nuværende løsninger tager lang tid, er dyre eller hvor der laves for mange fejl.

Undersøg desuden hvilke it-kompetencer, du har i din virksomhed. Har du selv eller en medarbejder kendskabet og lysten til at lede processen med valg og indkøring af nye systemer eller har I brug for en ekstern rådgiver. Afhængigt af jeres behov findes der en række it-kurser for dig og dine medarbejdere. En del er gratis.

2. Brancheløsninger – brug dit netværk
Når du har dannet dig et overblik over din virksomhed, er det en rigtig god idé at spørge andre i dit netværk og gerne inden for samme branche, hvilke systemer de benytter.

Har du ingen i dit netværk, kan du vil din brancheorganisation kunne hjælpe dig med at få kontakt til andre, der har været i samme situation.

3. Endeligt valg af system og leverandør
Nogle vil allerede her have særlig kig på et eller flere systemer. Andre foretrækker professionel rådgivning, inden de fortsætter.

Den endelige beslutning om at tage et nyt system i brug kan være uoverskuelig. Husk at der er rig mulighed for at starte med et mindre system og gradvis bygge mere på. Med udgangspunkt i din liste med opgaver, der kan løses bedre, er det er derfor en god idé allerede nu at lave en it-strategi. Den giver dig både en langsigtet plan for udviklingen af din virksomhed og sikrer, at du også på sigt vælger systemer, der kan snakke sammen.

Læs videre:

Relateret indhold

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.