Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

Værktøjer og medarbejderudvikling

Forside Vejledning

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvor i virksomheder it kan give reel gevinst og hvad de nye teknologier egentlig tilbyder en mindre virksomhed. Derfor har vi her på siden samlet en række værktøjer og forslag til medarbejderudvikling.

Afklaring af dine behov og muligheder

1. Vækst med it er et gratis online selvhjælpsværktøj, der giver dig konkrete forslag til it-løsninger med relevans for din virksomhed. Udfyld et spørgeskema (5-10 min) og få på baggrund af dine svar en tjekliste for din virksomhed. Du får direkte adgang til information, inspiration, leverandøroversigter og læring. Gå til Vækst med it

2. Tjek dit it-behov Har du brug for en afklaring af, hvilke it-behov din virksomhed reelt har og dermed skabe et bedre beslutningsgrundlag for valg af it-system og -leverandører, kan du med fordel anvende vores nye værktøj Tjek dit it-behov.

3. It-oversigtenDet kan være uoverskueligt at finde it-løsninger, der dækker netop dine behov. IBIZ-Center har udviklet it-oversigten, der indeholder over 150 it-leverandører og -rådgivere.

Du kan søge på forretningsområde fx økonomi og regnskab, ledelse og administration, web og e-handel, branche samt geografi. Dermed kan du hurtigt få et overblik over mulige leverandører til din virksomhed.

4. Kurser og foredrag: til dig, der vil styre virksomhedens it-færdigheder.

Moderne it i form af online systemer, brugervenlige smartphones og tablets er lettere at bruge end nogensinde før, men den teknologiske udvikling sker samtidig så hurtigt, at det kan være svært for virksomheder at følge med.

Det er derfor vigtigt, at medarbejdernes it-kompetencer følger med udviklingen. Få et overblik over hvordan du kan hæve din virksomheds it-kompetencer gennem kurser og foredrag.

Se fx hvordan Marianne fra Vestmark A/S blev hjulpet i gang med en webshp på kurser arrangeret af IBIZ-Center:

Du er også velkommen til at tilmelde dig IBIZ-Center nyhedsbrev. Tilmeld nyhedsbrev

Læs videre:

Relateret indhold

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.