Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

Fra engros til kvalitetshavemøbler på nettet

Marianne Vestmark portræt
Marianne Vestmark

vestmark-have

Jeg er meget tilfreds med, hvad vi er kommet til i dag – et gammelt firma uden IT til en moderne og forhåbentlig fremtidssikret webshop. 

Vi har drevet vores familievirksomhed siden 1989 som rent engros firma med import af havemøbler men i 2013 var tiden til at udforske detailmarkedet med havemøbler i høj kvalitet. Det skulle være i egen fysisk butik krydret med online salg. Vi VILLE kunne sælge kvalitetshavemøbler på nettet.

Muligheden for at få leveret, samlet og opstillet havemøbler i privat have uden at røre en finger var noget, der manglede i Danmark. Samtidig har vi hele tiden vidst, at vi ikke kunne komme udenom en fysik butik med mulighed for at se, prøve og mærke havemøblerne.

vestmark-hytte

Med vores nye koncept fik vi fat på IBIZ Center og relevante kurser, sparring med andre virksomheder og nye netværk, som hjalp os med at bygge online delen op i en god og stabil rytme.

Vi får i dag hjælp fra et online marketingsbureau, men jeg er stadig med på sidelinien, så jeg selv forstår alt, hvad der bliver lavet. Det er kun i kraft af et godt forarbejde, undervisning og åbenhed for det nye online marked, at vi fortsætter kampen om kunderne på nettet.

At have fysisk butik er ikke en uddøende race

For at kunne manifestere vores viden, seriøsitet og ekspertise omkring havemøbler er det vigtigt, vi har prøvet og set havemøblerne selv og at det også er muligt for vores webkunder at sidde i havemøblerne.

vestmark-pool

At lave en webshop og have dropshipping varer, hvor alle varer hentes hjem efterhånden som ordrerne dukker op, er for os ikke seriøst og holdbart. Vores ekspertise kommer til udtryk ved, at vi både anvender webshoppen til at markedsføre os på og til de kunder, der laver hurtige handler, men også kan vise vores havemøbler frem i lækkert miljø i vores fysiske butik.

Det ene udelukker ikke det andet – kombinationen er vejen til succes.

Marianne Vestmark deltog i 2013 i IBIZ Centers seminarrække "Fra butik til webshop" - et tilbud til virksomheder, der ønskede at oprette en webshop som supplement til deres eksisterende forretning. Læs mere og se videoen med MArianne Vestmark.

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.