Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

Kontakt os

Om IBIZ

 

IBIZ-Center er lukket

Projektet er afsluttet og vi tilbyder desværre ikke længere gratis vejledning.

IBIZ-teamet

Kontakt IBIZ-teamet med spørgsmål om it og digitalisering i små og mellemstore virksomheder.

Teamets kontaktoplysninger og ansvarsområder:

kontakt_jan

Jan Overgaard

Centerleder

Jan koordinerer centrets aktiviteter og samarbejdet med netværket af partnere i hele landet om at styrke digitalisering i små og mellemstore danske virksomheder.

 

kontakt_peter

Peter Lemcke Frederiksen

Seniorprojektleder

Peter varetager rollerne som webmaster, artikelskribent og som centerets øvrige medarbejdere arbejder han med at arrangere og koordinere seminarer og workshops med centrets mange samarbejdspartnere. Peters er desuden projektleder på søsterprojektet IBIZ TechLab, der fokuserer på at anvende nye teknologier til at skabe bedre kundeoplevelser inden for handel- og servicebranchen.

 

Mikkel Leth Olsen

Projektleder

Mikkel fungerer som formidler, rådgiver og underviser i samarbejde med IBIZ-Centers eksterne samarbejdspartnere. Mikkel har en bred baggrund inden for anvendelse og forståelse af teknologi. Mikkels er specialist i Interaktionsdesign og Elektronisk Skitsering, og fokuserer både på grundig udforskning af problemdomæner for at opdage latente behov, og introducere nye teknologiske muligheder for mennesker på en let og forståelig måde, således at de bedre kan udnyttes i form af nye spændende løsninger. Mikkel har gennem de sidste mange år rådgivet og arbejdet med SMV’er omkring introduktion og udvikling af ny teknologi, specielt med fokus på de tidlige faser, samt forståelsen af hvordan teknologi bedre kan skabe værdi.
Mikkels har en uddannelse som IT ingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet, og en kandidat i Digitalt Design og Kommunikation med fokus på Brugercentreret Design fra IT-Universitetet i København.

Martin Sandberg Kærsgaard

Specialist

Martin fungerer som formidler, rådgiver og underviser i samarbejde med IBIZ-Centers eksterne samarbejdspartnere. Martin er specialist hos IdemoLab, DELTA i brobygning mellem menneskelig adfærd og kommunikationen med/gennem teknologier, og fokuserer på at oversætte indsigter opnået gennem designantropologiske metodologier til brugbare principper for design af ny teknologi.
Ligesom Mikkel arbejder Martin til daglig med SMV’er omkring introduktion og udvikling af ny teknologi, specielt med fokus på de tidlige faser, samt forståelsen af hvordan teknologi bedre kan skabe værdi.
Martin har en baggrund i Kommunikation og IT fra Københavns Universitet og er ved siden af IBIZ-Center aktiv musiker og engageret i TEDxCopenhagen som kurator og planlægger.

kontakt_peter

Peter Andersen

Senior Software Innovation Konsulent

Peter fungerer som projektleder for Alexandra Instituttets aktiviteter i IBIZ Center og IBIZ TechLab, herunder identifikation og afprøvning af relevante teknologier indenfor Big Data, Internet-of-Things og Augmented Reality. Som erfaren datalog, chef for software forsknings- og udviklingsteams, intern it chef for Alexandra Instituttet, samt overordnet ansvarlig for Alexandra Instituttets rådgivning om og deltagelse i InnoBooster projekter har Peter fingeren på pulsen i forhold til de nyeste it teknologier og løsninger som de danske SMV’er kan effektivisere og vækste med.

Peter koordinerer og deltager i nogle af de case-samarbejder, som IBIZ TechLab vil gennemføre, deltager i IBIZ Centrets formidlingsaktiviteter, og fungerer som indgang til de øvrige kompetencer i Alexandra Instituttet, som er relevante for IBIZ.

Morten Skov Jørgensen

SW/ICT Engineer

Morten fungerer som teknologisk specialist i IBIZ TechLab, hvor han bidrager med sin viden om relevante teknologier inden for IoT, Tangible User Interfaces og generel Human-Computer Interaction. Morten har gennem utallige projekter været med til at afdække muligheder for og begrænsninger ved menneskers teknologianvendelse i dagligdagen, gennem afprøvning af praktiske prototyper.

I forhold til arbejdsmarkedet hjælper Morten små og mellemstore virksomheder med at udvikle brugerorienteret IT løsninger, der understøtter brugernes behov og skaber merværdi.

Morten har en baggrund som Cand.Scient i Datalogi fra Århus Universitet med speciale i Human Computer Interface samt Markedsføringsøkonomi fra IBA i Kolding.

Karen Johanne Kortbek

Senior User Experience Specialist, ph.d.

Karen Johanne arbejder med interaktionsdesign og oplevelsesdesign af diverse it-systemer. Hun har været projektleder på en bred vifte af projekter og er med i alle aspekter af brugerens oplevelse af et produkt – herunder behovsafdækning, brugerinddragelse, idéudvikling, interaktionsdesign, fysisk interaktion, samt dokumentation og evaluering.
Karen Johanne er tilknyttet Alexandra Instituttets Interactive Spaces Lab, hvor hun både arbejder med at udvikle installationer med indbyggede sensorer og aktuatorer til bl.a. byrum, museer, skoler, biblioteker og til sport – og derudover arbejder hun også med udvikling af apps til mobile platforme. Denne udvikling forgår altid i tæt samarbejde med brugerne og projektets interessenter.

Karen Johanne er cand.mag. i Kunsthistorie og Multimedier, og cand.scient. og ph.d. i Datalogi fra Aarhus Universitet.

Læs videre:

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.