Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

Cases – Handels- og servicebranchen

Handel og servicefag

Få inspiration til din virksomheds digitalisering i nedenstående  videocases fra udvalgte danske handels- og servicevirksomheder. De er en del af kampagnen Gå Digital, som Erhvervsstyrelsen gennemførte i efteråret 2015 som en del af regeringens aftale: Vækstplan for digitalisering.

6 cases fra danske handels- og servicevirksomheder:

1. Kom godt i gang med online salgP.A. Savværk Korinth oplever øget efterspørgsel og en fordobling af savværkets omsætning efter at virksomheden har fået ny hjemmeside og satser på  online salg og markedsføring. Læs mere og se videoen.

2. Få hul på eksporten via internationale online salgsplatformeShoe the Bear har øget deres online salg og når i dag ud til et større internationalt publikum  efter at de har suppleret egen webshop med online samarbejde med online salgsplatforme. Læs mere og se videoen.

3. Fokuser på den niche, der er ekspert i: SkatePro er et eksempel på en dansk webshop med eksportsucces og salg i 10 lande. For hvert nyt marked er der lavet markedsanalyser og ansat medarbejdere med lokalt kendskab til at tage sig af markedsføring. Kundeservice og logistikstyres fra Aarhus. Læs mere og se videoen.

4. Tættere på kundernes behov med itUrtegården, som leverer råvarer til kosmetik og slik, er kommet tættere på gamle kunder og har fundet helt nye kunder med og online salg og markedsføring. Læs mere og se videoen.

5. Få overblik og nedbring spild med it-integration: Lauras Bakery har integreret adskilte it-systemer i ét samlet system, som både er et digitalt lagersystem og er integreret med kasseapparat og betalingsfunktioner. Dermed er omkostninger reduceret og det daglige madspild reduceret med 30%.  Læs mere og se videoen.

6. Styrk salget med lager og ordre systemintegration: FLEYE har i samarbejde med Expandit udviklet systemintegration med et skræddersyet ordresystem, der tilpasses FLEYES eksisterende lagersystem og derudover indeholder en B2B webshop, hvor alle ordrer tastes direkte ind af distributører selv. Læs mere og se videoen.

Læs videre:

Relateret indhold: Cases – Handels- og servicebranchen

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.