Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

Cases – transportbranchen

Transport og logistik Case

Få inspiration til din virksomheds digitalisering i nedenstående  videocases fra udvalgte danske transportvirksomheder. De er en del af kampagnen Gå Digital, som Erhvervsstyrelsen gennemførte i efteråret 2015 som en del af regeringens aftale: Vækstplan for digitalisering.

6 cases fra danske transportvirksomheder:

1. Sparede kr. 300.000 med flådesystem: Michael Jepsen har fået bedre overblik over latsbilernes brændstofforbrug med en digital løsning, som måler chaufførernes brændstofforbrug ud fra en række forskellige parametre, fx frikørsel, hvor mange kilometer på literen chaufførerne kører, og den tid lastbilen har holdt i tomgang. Læs mere og se videoen

2. Bedre service med online bookingsystemPer Damgård Transport ApS har investeret i et online bookingsystem og et bedre økonomistyringssystem, så virksomhedens kunder selv kan registrere order. Det har sparet virksomheden for flere tidskrævende procedurer og frigjort hænder til at servicere kunderne bedre. Læs mere og se videoen.

3. Styrket salg med online booking: Busvognmanden Carsten Papuga modtager over 50 pct. af sine ordrer via online booking. Han har bl.a. opgraderet hjemmeside, webshop og markedsføring på sociale medier, hvilket sparer både tid og penge, og har frigjort tid til at udvikle nye koncepter. Læs mere og se videoen.

4. Bedre overblik og mindre administration: Vognmand Anders Bennedsen fra Vejen har installeret en tablet i hver lastbil, så chaufførerne kan indtaste informationer om deres ture, for at udarbejde et miljøregnskab så både brændstofforbrug og administration mindskes. Læs mere og se videoen.

5. Optimér forretningen med it-integration: Vognmandsforretningen Thurah Transport A/S har fået bedre overblik over virksomhedens tre vigtigste ressourcer: vognmænd, vogne og ordrer, ved at arbejde med it-integration og samle virksomhedens navigations-, økonomistyrings- og disponeringssystem i ét it-system. Læs mere og se videoen.

6. Flådestyring og digital kørselsplanlægning: KurerXperten har kunnet hyre 11 nye vognmænd og har fordoblet sine ordre uden yderligere administrative omkostninger for forretningen, ved at implementere et system til digital flådestyring. Læs mere og se videoen.

Læs videre:

Relateret indhold: Cases – transportbranchen

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.