Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

Online Markedsføring

Digital omstilling oversigt

Sociale mediers enorme udbredelse betyder at det er vigtigt for alle virksomheder at markedsføre sig online. Over 3 mio. danskere er aktive på sociale medier, og her kan der nås ud til kunder i nær og fjern.

 

right-small-online-markedsforing-header

 

right-small-online-markedsføring-1

Lær din målgruppe at kende. Hvordan er deres adfærd, deres ønsker og hvilke kanaler anvender de. Opret dig på medier som er relevante for målgruppen. Er de på Facebook, LinkedIn, Snapchat eller andet. Hvor søger de svar på den løsning du har.

right-small-online-markedsføring-2

En af måderne at blive synlig er at producere content (video, artikler, billeder mm.) som er relevant for målgruppen. Gør dig synlig ved at bruge SEO og Adwords. Du kan også reklamere på de forskellige sociale medier.

right-small-online-markedsføring-3

Analyser det content du ligger ud. Hvad kan brugerne bedst lide, hvad deler de, hvad kommenterer de osv. Lav nyt content som bygger videre på den interaktion du ønsker. Mangler du stadig hjælp kan du ringe til os på 72 20 28 20 man-tor 9-15 og 9-14, og få gratis uvildig vejledning.

 

 

Guiden her viser retningslinjer til hvilke steps man skal igennem for at markedsføre sin virksomhed online. Se også vores tidligere artikel om hvordan man bliver synlig på nettet.

Har du brug for flere indsigter, eller at blive sat i forbindelse med specialister kan du ringe til os på 70 20 28 20, eller kontakte os her.

 

Læs videre:

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.