Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

Google+ – For virksomheder

Sociale medier vejledning

Google+ er Googles konkurrent til det førende sociale medie, Facebook. Med Google+ kan du følge med i, hvad venner, kolleger, virksomheder m.fl. foretager sig – der er altså mange ligheder med Facebook, og Google+ er i høj grad brugbart for din virksomhed.

Cirkler og Grupper i Google+

Når du følger personer i Google+, er det muligt at tilføje disse til en eller flere af de såkaldte “Cirkler”. Cirklerne bruges til at kategorisere de personer, du følger. Eksempelvis kan du have en cirkel for familiemedlemmer, en for kollegaer, en for spændende virksomheder og så videre. Via cirklerne kan du målrette din egen kommunikation og samtidigt kontrollere, hvad du ønsker at se fra de forskellige cirkler.

Google+ Grupper er sammenlignelige med Facebook-grupper. Her kan du indgå i grupper af interesse, og derigennem dele indhold samt diskutere relaterede emner med andre. Dermed er Google+ Grupper endnu en måde, hvor du som bruger kan interagere med de personer, du ønsker.

Google+ For virksomheder

Omkring 500 millioner registrerede brugere gør Google+ til den næststørste sociale netværksside i verden. Du kan med fordel oprette en Google+ side, der repræsenterer din virksomhed. Via de førnævnte cirkler og grupper har du i din virksomhed mulighed for at kommunikere med både leverandører, kunder og medarbejdere på én gang. Ved hjælp af ”Hangouts” kan din virksomhed desuden samarbejde med kunder og kolleger via video-sessioner direkte fra Google+ kontoen.

Google+ introducerer funktionen/knappen ”+1”. +1 er Googles modsvar på Facebook’s ”synes godt om”. Når en person fx trykker +1 ved din virksomhed, får denne persons cirkler besked herom – og som vi kender fra andre kontekster, er venner og bekendte let tilbøjelige til at påvirke hinanden. Din virksomhed har dermed mulighed at skabe et netværk omkring sig selv. +1-knappen er også integreret i Google’s søgemaskiner samt andre hjemmesider på tværs af internettet, hvilket gør det muligt at se personlige anbefalinger direkte i Google-søgningen eller på eksterne hjemmesider. Det giver også din virksomhed mulighed for en forbedret placering i Googles søgemaskine.

Video om +1 knap:

Årsager til at bruge Google+:

Læs videre:

Relateret indhold: Google+ – For virksomheder

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.

Vi udsender det ca. 6 gange årligt