Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

Instagram – for virksomheder

Sociale medier vejledning

Instagram er online tjeneste, der muliggør foto- og videodeling i et socialt netværk. Via Instagram kan brugere tage billeder eller optage videoer, og dele disse på sociale medier som Facebook og Twitter. Instagram eksisterer i form af en app til iOS og android, og kan downloades via App Store eller Google Play.

Sådan fungerer det

Via Instagram applikationen kan du tage et nyt billede eller udvælge et allerede eksisterende fra billedgalleriet, redigere billedet og tilføje en beskrivelse. Herefter har dine venner mulighed for at kommentere på eller ”synes godt om” billedet – nøjagtig som det kendes fra facebook. Instagram handler dermed i høj grad om at tage så gode og spændende billeder som muligt.

Hashtags & Statigram

Via Instagram’s hashtags er det muligt at gruppere hvert enkelt af dine billeder ud fra dets emneområde. Det betyder, at du bevidst kan placere dine billeder i grupper, der er karakteriserende for billedet – en funktion, din virksomhed med fordel kan benytte sig af. Din virksomhed kan nemlig tage relevante, gode billeder og målrette disse mod en bestemt målgruppe, i håbet om skabe positiv opmærksomhed omkring virksomheden.

Statigram er et analytisk redskab til Instagram, du kan bruge til at opnå statistik over din instagram-konto. Videoen herunder forklarer kort, hvorfor og hvordan din virksomhed bør anvende Instagram.

Læs videre:

Relateret indhold: Instagram – for virksomheder

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.

Vi udsender det ca. 6 gange årligt