Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

Digital tilbudsgivning

Økonomi og regnskab Case

Se gartner Lars Hejgaard fortælle om brugen af databaser som effektiviseringsværktøj til tilbudsberegninger.

Grøn Entreprise sparer 1/3 af deres tid ved digital tilbudsgivning

Grøn Entreprise i Hvidovre er en service- og anlægsgartnervirksomhed med 11 ansatte (2010). Virksomheden udbyder en bred portefølje af opgaver indenfor bl.a. træpleje, have- og kloakservice. På årlig basis giver de ca. 500 tilbud på opgaver og var derfor på udkig efter et it-system, som de kunne anvende til at effektivisere deres tilbudsgivning.

Dog fandt de efter længere tids research frem til, at de systemer, der fandtes på markedet primært var rettet mod større virksomheders behov og derfor alt for komplekse til at håndtere de tilbudsopgaver, som de til dagligt sidder med. Derfor valgte virksomheden simpelthen at få udviklet et helt nyt og simpelt it-system, der passede præcist til virksomhedens behov og kunne lette tilbudsprocessen.

Pga. den begrænsede funktionalitet var det ikke dyrt at få udviklet et specialtilpasset tilbudssystem, og derfor også noget som virksomheden varmt anbefaler andre mindre virksomheder at gøre. Med det nye system fremstår deres tilbudsgivning meget mere professionel for kunderne, da alle tilbud for det første bliver lavet ud fra den samme skabelon og fordi der er kommet systematik i håndteringen af de mange små tilbud.

Hvor tilbuddene tidligere endte i en bunke på skrivebordet og opfølgning og kundekontakt ikke var sat i system, er der nu fuld kontrol over processen. Det betyder alt i alt at Grøn Entreprise nu systematisk får fulgt op på alle de angivne tilbud – og endnu vigtigere: At lave et tilbud tager nu kun 2/3 af den tid det tog før. Grøn Entreprise har således både fået en nemmere hverdag, mere tid til at pleje deres kerneforretning, forbedret deres produktivitet og mere ikke mindst mere fritid.

Læs om Tilbudsgivning

Læs videre:

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.