Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

YourLocal afhjælper mad -og ressourcespild i detailhandlen

Online markedsføring Case

Bagerdygtigt på Vesterbro i København er en af de forretningsdrivende, der benytter sig af app servicen YourLocal til at mindske mad- og ressourcespild. Se videoen her og hør bl.a. hvordan brugen af servicen har hjulpet bageriet til at kunne holde en madspildsprocent på nul de seneste tre år.

Effektiv kommunikation med lokalsamfundet

Brugen af nye medie -og kommunikationskanaler i detailhandlen tager konstant nye drejninger ved afprøvelse af nye samspil mellem forskellige digitale platforme. Særligt for YourLocal er, at brugerne selvvalgt tilføjer de butikker, de ønsker at modtage information fra.

Et eksempel kunne være et bageri, der har bagt for mange brød og derfor ønsker en effektiv kommunikationsvej, der kan sikre en hurtig afsætning af varerne. Ligeledes kan servicefag som massører, frisører, teatre og sågar håndværkere melde om aflysninger i kalenderen til de hurtige og interesserede.

Ikke blot en simpel tilbuds-app

Indehaver af Bagerdygtigt Michael Balmer forklarer, at YourLocal er opbygget på en hensigtmæssig måde, der gør det muligt at kommunikere ens værdier om spild og daglig gang i butikken ud til sine kunder

Det er vigtigt for os at YourLocal bruges som et værktøj, der understøtter den daglige gang i butikken og kommunikerer vores værdier om madspild ud og ikke blot ses som en simpel tilbuds-app.

 Michael Balmer, Bagerdygtigt

YourLocal er gratis tilgængelig i din appstore og kan benyttes af alle forretningsdrivende og kunder i alle byer i Danmark.

For mere information: https://yourlocal.dk/

 

Læs videre:

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.