Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

NFC sikrer dataindsamling i servicebranchen

Trends og muligheder

Rengøringsvirksomheden Daseko Aps har bygget en solid forretning op på god service samt struktur og tryghed for medarbejderne. For et år siden implementerede de et rengøringssytem, der understøtter forretningen ved at skabe overblik og samle virksomhedens data. 

Daseko ApS anvender i dag Cleanmanager – et online it-system udviklet til rengøringsbranchen. Ved brug af smartphones og NFC-tags ude ved kunderne skaber systemet overblik over arbejdsopgaverne for både ledelsen og medarbejderne. Systemet sikrer desuden opsamlingen af data til dokumentation, der fx kan bruges som ekstra service til kunderne.

“I rengøringsbranchen er vi nødt til at kigge fremad og bruger den teknologi, der er til rådighed. Jeg er sikker på, at man fremover i højrere skal kunne dokumentere de ydelser, som man leverer og det kan vi”.

Allan Nielsen, Direktør Daseko ApS

Se videoen, hvor direktør i Daseko Aps Allan Nielsen fortæller, hvordan virksomheden sikrer dokumentationen til kunderne og skaber overblik og tryghed for medarbejderne.

Hvad er NFC

NFC er en trådløse netværksteknologi, der automatisk skaber en trådløs forbindelse mellem to enheder, der befinder sig i nærheden af hinanden.

Hos Daseko Aps er alle medarbejderne udstyret med en smartphone. Når de møder ind til en opgave hos en kunde, scanner de NFC-taggen og derved registreres arbejdet i systemet. På smartphonen har medarbejderen adgang til en beskrivelse af arbejdsopgaven, ændringer, arbejdstider etc.

Når arbejdet er gennemført scanner de ud igen. Dermed registreres, hvornår arbejdet er gennemført og ledelsen kan se, at medarbejderne er færdig med arbejdet. De indsamlede data bruges både internt og eksternt over for kunden, som dokumentation for det udførte arbejde.

Valgte Cleanmanager fordi det  er branchespecifikt

Undervejs i processen for valg af it-system afprøvede Daseko Aps også andre it-systemer. Det viste sig dog hurtigt, at der var behov for et system udviklet til rengøringsbranchen. Systemet er tilpasset arbejdsprocesserne i virksomheden og skaber overblik over kunder, medarbejder, varerindkøb etc. Læs mere om Cleanmanager

 

Læs videre:

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.