Her kan din virksomhed få hjælp til at udnytte it bedre med gratis vejledninger, leverandøroversigt og kurser

IBIZ-Center

Case fra BEWi Flamingo: Manufacturing Intelligence

Videoer om big data i mindre virksomheder Case

Banner_BEWI

Teknologisk Institut har udarbejdet tre cases i samarbjede med større danske produktionsvirksomheder, der omhandler Manufacturing Intelligence og derved data udnyttelse i den daglige drift. Nedenfor kan du læse om casen BEWi Flamingo, som bl.a har fået hjælp til at styrke og optimere deres dokumentation af kvaliteten og levering af PPAP (kapabilitetsanalyse og målesystemsanalyser (MSA). Virksomheden har også fået indsigt i hvordan, det er muligt at bruge strategiske værktøjer i sammenspil med data.

 

 

 

Om_virksomheden_JAI-O_basis

OM BEWi FLAMINGO

BEWi Flamingo A/S er en mellemstor virksomhed med 105 ansatte i Danmark. Virksomheden er bl.a leverandør af Food Packaging og producere specialtilpassede tekniske emballager og komponenter i skumplast, endvidere har BEWi Flamingo produktion i Danmark, Norge og Sverige.
Denne case omfatter den danske fabrik, som har sin lokation i Holbæk med 22 ansatte.

 

 

 

Casen_JAI-O_Basis

CASEN

Virksomheden har udforinger med at deres kunder i støre grad, har højre krav til produkterne ift. dokumentation af kvaliteten og levering af PPAP (kapabilitetsanalyse og målesystemsanalyser (MSA)). Derudover mangler BEWi Flamingo, strategiske værktøjer og viden om ovenstående PPAP analyseredskaber. Virksomheden ønsker derfor at imødekomme det stigende behov for dokumentation i branchen, og derved kan BEWi Flamingo opnå en first mover position blandt konkurrenterne på markedet.

 

 

 

Løsningen_JAI-O_basis

LØSNINGEN

Teknologisk Institut har udarbejdet en række anbefalinger, til hvordan BEWi Flamingo kan få løst ovenstående problemstillinger. Disse anbefalinger er udarbejdet på baggrund af fortaget kvalitetsmålliger af de færdige produkters stabilitet og kapabilitet. Netop disse målepunkter er udvalgt, så det er muligt for virksomheden fremadrettet selv at fortage lignende analyser.
Det vurderes at BEWi Flamingo skal sættes ind med et øget fokus på data behandling i produktionen, gennem nye værktøjer som kan opsamle statistiske informationer om produktionen. Endvidere skal personalet modtage undervisning, i hvordan MSA analyserne kan gennemføres, med henblik på virksomheden selv kan fortage dem i fremtiden.

 

 

 

Gevinster_JAI

GEVINSTEN

Efter BEWi Flamingo har fået Teknologisk Instituts anbefalinger, har virksomheden fået et større fokus på målesystemsanalyse, samt indsigt i vigtigheden af at undersøge om operatørerne kan måle korrekt samt måler ens.  Endvidere har BEWi Flamingo fået opbygget kompetencerne til at kunne gennemføre og analysere resultaterne af en målesystemsanalyse (MSA), samt opbygget en viden indenfor normalfordling, kontrolkort og kapabilietsanalyse. Virksomheden kan nu bruge disse indsigter til at forbedre produktionen og minimere fejl i fremtiden.

 

 

 

Download_JAI-O

DOWNLOAD PRÆSENTATION

Vil du læse mere om casen og samarbejdet med Teknologisk institut, kan du downloade præsentationen fra workshoppen her.

Download_knap

 

 

 

Informaition_JAI-O

FÅ MERE INFORMATION

Har du nogle spørgsmål ang. denne case eller lyst til at vide mere, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Kontakt gerne Tanya Sørensen, som har været Teknologisk Instituts projektleder på opgaven hos BEWi Flamingo.

 

Tanja
Tanya Sørensen
Faglig leder
e-mail: taso@teknologisk.dk
Tlf: +45 72 20 32 55

TI_DK_under_33pro_0812

Læs videre:

Relateret indhold: Case fra BEWi Flamingo: Manufacturing Intelligence

Værktøjer

Find en NemHandel-leverandør - løsninger til elektronisk samhandel

Find NemHandel-leverandør

Svar på spørgsmål, få overblik og identificer kritiske fokusområder for din virksomheds digitale udvikling

Prøv #DataForBusiness

Svar på spørgsmål og få en personlig vejledning (10-20 sider) til valg af it-system

Tjek dit it-behov
X

Få tips og nyheder om it

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre klædt på til at udnytte it i din virksomhed.